Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten överlevnadstext för alla som känner sig kränkta på något sätt.


Plåstra om dig själv

Om du någon gång känner dig sårad, attackerad, kränkt och utsatt för anklagelser.

Fråga dig först om den här personen betyder något för dig.

Fråga dig sedan om du behöver tänka på det här om två veckor.

Blir svaret ja på båda frågorna, tala då om, stilla och lugnt, att du känner dig kränkt.

Försök sedan finna lugnet i dig själv.

Försök att inte attackera tillbaka.

Försök att tänka efter en stund.

Försök att tänka att problemet kanske inte tillhör dig.

Problemet kanske finns hos den som utsätter dig för kränkningarna.

Plåstra sedan om dig själv en stund.




Prosa av Amorina
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina