Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i bland inser man inte att allt man stör sig på ligger hos en själv...(dock inte alltid,,men ganska ofta)


Vem är normal?

känns nästan som om
man har glömt bort
hur det är att vara normal.

Ser bara hur alla andra är,
eller inte är,
vad de borde vara mer eller mindre av,,,

ser mig själv hur jag borde vara...
slutar titta på andra...

Börjar
förändrar detaljer

för att
kunna

ändra helheten




Fri vers av Heiven
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-15 14:57



Bookmark and Share


  Andreas Widell
agreed!<3
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven