Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag röck dej i rocken



Jag röck dej i rocken
Och jag tröck på knappen
Ni får säga ryckte om ni vill
Eller tryckte och stod still…

Men det gör inte jag
Tröck röck klöpp de är vacker svenska
Jag klöpp till honom
Istället för klippte




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-15 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO