Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
humor på sätt och vis, vad vore livet utan dess skiftningar


Farbror Oskar

Farbror Oskar låg
på sitt yttersta,

han ville ha
en grogg,

han fick den
men hans
ostadiga händer
spillde ut alltihop,

varvid han utbrast,

det ska då jävvlas
in i det sista.




Fri vers av aol
Läst 594 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2010-02-15 17:21



Bookmark and Share


  louisegirl
Ska det jäklas så ska det, om så in i det sista..
Fint förmedlat!

2014-11-05

    ej medlem längre
Hehe! Vissa är sig själv hela vägen ut! :)
2013-12-17

  Nina Nightwish
hehehe, humor in i det sista..
2010-04-11

  Mats Henricson
Galghumor........
2010-02-19

  Carola Bouvin
Ja så sant, det skall då jä...s in i det sista, härlig farbror och lika härlig text.
2010-02-16

  Maria T
Härlig humor.
Ett gott skratt
förlänger livet
2010-02-16

  Jaseph
Vilken härlig text! Underbart att brottas med livet in i det sista och kunna se det komiska!!!
2010-02-16

    Lillemor
Hahahaha
2010-02-16

  Gawain
Brakskratt,, fast, nä, gud så illa. Men reaktionen var att skratta rakt ut, ärligt och äkta. Det var en stark liten sak, väldigt skön och den tar jag med mig.
2010-02-15

  Margithe VIP
Fyndig text och med lite humor
2010-02-15

  Eva Langrath VIP
Hoppas den gode Oskar hann få sig en grogg tänker jag och ler gott åt dina ord.
2010-02-15

  Suzy med punkterna
Låter som en härlig Farbror Oskar;=)
2010-02-15

    Bodil Sandberg
hahahaa men duu stackars oskar
må han få sig en stadig sup av Per
när han anländer ovan där
2010-02-15

  Rosen VIP
Skrattar gott åt livets, in i det sista, missräkning...
2010-02-15

  Emme VIP
Hahaha...
2010-02-15

  kråkan VIP
ler!
2010-02-15

  walborg
Å den stackars farbror Oskar - hoppas han hann få en ny grogg!!!!
2010-02-15

  Glensan
haha
2010-02-15

  anita VIP
Mycket bra skriven.
2010-02-15

  Berit Robin Lagerholm VIP
....men du...nu fick du mig att brista
ja nog ska det jävlas allt
underbart in i det sista
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol