Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland är det nog.




Kretsade omkring ingenting

 

hon tänker inta försvarsställning nu

skydda sin sårbara yta mot fler attacker

inga eldklot av elaka ord ska få såra hennes inre kärna

hennes  vintergata av stjärnor ska få lysa klart

armar av eld ska få smeka hennes djup

strilar av mjukt regn ska få fylla hennes mjuka hålrum

i hennes himlakropp ska bara kärlek få tränga in mjukt

innanför hennes sfär ska det goda få läka henne

för nu ska hon inte kretsa kring dig längre

 

 

 

Epione-10

 

 

 

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-15 20:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
underfin besk rivning
2011-04-14

  Ullagulla
mmm...den talade verkligen till mig den här..så igenkännande..och vackert målad på din skrivarduk...
2010-02-23

  Miss Mod
Förmedlar en jättebra känsla, tack.
2010-02-22

  ~Leonardo~
fina ord detta..ja skydda din sårbarhet. låt bara kärlek florera kring dig...njut nektar. tycker om denna helhet som vackert kan bejaka egot.
2010-02-17

  erkki
I alla dessa sår ser jag en beslutsam come-back slå rot. Jag är övertygad om att du kommer att vattna den väl, så den blir stark och tålig även när du sänker garden. Allt väl till Dig!
2010-02-15

  walborg
Titeln är lysande och innehållet likaså! I några få ord beskriver Du en människa som beslutat sig för att våga stå på sina egna darriga ben.
2010-02-15

  Blåbäret
ibland är det nog...
texten får mig att vilja kura ihop mig och bara vara ifred
det vilar en sådan bakgrundskänsla i raderna att jag får gåshud samtidigt som jag vill gråta

läsning som jag gillar och lever mig in i
2010-02-15

    ej medlem längre
Ja, ibland är det nog... låt läkande och kärleksfulla energier genomströmma dig.
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP