Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammalt och Nytt


Tid som stannar, söker nytt liv

målar med nya ljusa färger

Suddar gamla minnen.

Minnen av...

det gömda, glömda

kommer upp till ytan

bearbetar tanken och känslan

av alla skratt och gråt.

Nu njuts det av det ljusa och

nya dofter av gammalt och nytt

blandas med spänd förväntan

på nya minnen ...

och nya skratt.








Fri vers av Margithe VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-15 22:21



Bookmark and Share


  LassO
mysig dikt liksom... sådär mmmmysig
2010-02-19

  aol
jag blev så rörd av denna fina dikt
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP