Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mest onödiga krig som varit



Det mest onödiga krig som varit
De flesta är helt onödiga
Men de värsta var nog mellan Tyskland
Och ”de andra” i mellaneuropa
Det som kallas det 1:a världskriget

Skyttesluskkrig
Skyttet stod soldaterna för
Sluskarna var adel… s k adel
De som borde vara finare
Som tycker sej vara finare….
Mest engelska djävlar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger
Publicerad 2010-02-16 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO