Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vals med sträckt hals



en orolig själ
som irrar runt
försöker hitta sina rötter

en rädd liten själ
som ryggar tillbaks
när mörkret sluter kring

en stolt liten dans
när plötsligt en dag
rädslan bara försvinner

en orolig själ
i en vilsen värld
försöker hitta ett grepp

en vilsen själ
i en orolig värld
känner att tiden är här

att sträcka sin hals
att dansa en vals
med någon som håller en kär






Fri vers av Gunsan
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-28 07:35



Bookmark and Share


  Miss Mod
Fin och gillar detta med sträckt hals.
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan