Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fett är hett

fett är hett
fett sätter skräck i de flesta som ändå har vett
att tänka klart och vilja rätt

här är en del av de röster som hörs
i snacket som förs
när normerna görs

-herregud, vill hon se ut som ett kabinett
vad är det som skett var har det gått snett
oavsett hennes trevliga sätt
har hon helt klart förbisett annat och ett

-där har vi en kropp som borde va på lasarett
eller åtminstone försetts med korsett
hon har inte insett vikten av att va pimpinett
vill hon ligga får hon det inte lätt
kunde ingen gett fettot en amulett
som skydd mot att bli en kotlett

-o la la jag mår inte bra nu när jag sett
en människa översatt till klosett
som spelar rysk roulett med sin siluett
det är så lätt att se ut som ett spett
ersätt bara mat med nutrilett

-nu nu nu måste vi utreda hennes tankesätt
detta farliga beteendesätt
vad har föranlett denna orimliga massa av fett
degenerering karaktären är anfrätt
hon trampar på det naturliga med sin stövlett
jag säger gör henne omyndig skydda hennes ätt
hon föraktar det som är riktigt och rätt

-nä ge henne en rejäl lavett
slå henne gul och blå banka in lite folkvett
torka bort det fettdrypande flinet med en våtservett
skrubba rent hennes stinkande svett med ammoniaktvätt
skär bort det där utvällande fläsket med stilett
karva av lager av underhudsfett med en bajonett
ja det låter som ett bra sätt

-snart drivs jag till vanvett
hon kunde som jag vara dunlätt och nätt
jag klarar av det det och är nåtsånär mätt
jag ser henne hellre som skelett
så ge henne en enkelbiljett
dit det är fett hett




Fri vers (Spoken word/Slam) av Karl den store
Läst 480 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2010-02-16 10:04



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ett kanonbra innehåll med snygga rim.
2010-03-07

    Jane S VIP
PUH jag blir alldeles svettig av att läsa detta fetta, fatta!!!
2010-02-17

  Lavinia Röd
Hahaha, ja en bra beskrivning av mångas skräck för fetma och fett. Fetmafobin är mer samhällsfarlig än fetman själv tror jag.
Applåderar vilt!
2010-02-17

    Tea Alex
Heja! :) Bra skrivet! Det här vill jag läsa mer av!
2010-02-17

  LeksaksVingar
Håller med Jan.. Jag vill höra detta läsas från dig!! Mycket bra.
2010-02-16

  Jan Simonsson
Jag tror jag har frågat dig förut: när får man höra detta? Ser fram emot det!
2010-02-16

  Mr Lindemann VIP
Liv under fett hett tryck. 80 - 100 grader varmt och ett tryck 1000 gånger större än vad vi brukar trivas i. Det är vardag för en nyfunnen inre poet som när diktardrömmar i februari och nått en inre impulsion av kaskader som penetrerar varats ljus
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store