Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Thomas


Du inspirerar mig

skuggan av en strimma
som plötsligt bleknat
drag som blivit tydliga
när fettet förtvinat
glittrande siamesögon
som spinner endorfiner
ett rakat huvud på sned
när ljuden kommer stötvis

att låta dem älska en upplevelse
men vilja skapa något nytt
för alltid ett trassel




Fri vers av Cinnika
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-16 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinnika
Cinnika