Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tolkning av inledningen till Hemsöborna.


Jag är som ett yrväder en aprilafton

Jag är som ett yrväder en aprilafton,
och om jag bara ägde ett höganäskrus,
skulle jag kanske inte hänga det om halsen
(för min svångrem sitter på höften),
men jag skulle inte direkt klaga.




Fri vers av Cinnika
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-13 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinnika
Cinnika