Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att marknadsföra Cinnika

En gång när jag såg en av de där killarna på scenen pratade han ihärdigt om hur stor hans penis var.
Det skulle tydligen föreställa poetry slam
och när han stod där, ideligen upprepande "min penis är en gigantisk penis" blev det så påtagligt
att jag faktiskt visste mer om hans penis än vad jag ville veta.
När han stod där kunde jag tyvärr också minnas hur hans penis smakade
(inte var det rosor direkt)
dessutom är den långt ifrån så gigantisk som han vill påstå.

Visst är det märkligt att när jag nu stöter på en annan sådan människa i mitt liv så reagerar jag på samma sätt.
Spyr gallan bakom hans rygg och hoppas han ska kliva i det
istället för att bara kaskadkräkas honom i ansiktet
spotta på honom
och gå därifrån.
Det kanske vi båda skulle må bäst av?
Tänk att jag inte förändrats,
jag som ser mig själv som vuxen
vilket jag trodde att han också gjorde,
eller så är det på grund av att han ser mig som ett liten flicka
som han drömmer om att knulla mig gul och blå.
För att jag sedan ska kunna spegla mig i den kala hjässan
rakad förmodligen för att inte avslöja hur tunnhårig han faktiskt är.
Nästan dubbelt så gammal.

Men om du lyssnar riktigt noga ska jag viska en hemlighet till dig
en hemlighet med så pass stor betoning på H:åna
att det kommer kittla dina hörselgångar
och tvinga dig fnissa hysteriskt.

Hörru Herr H
Du behöver inte knulla mig särskit hårt
för att jag ska känna mig mörbultad.
Efter varje kväll i kärlekens namn
vaknar jag ändå upp och känner mig våldtagen.

Det kanske ska bli min slogan
(Penetrera mig hårt och slipp eftersnacket)
Sex är helt enkelt inte min grej.

Det ironiska i det hela
var att jag tvekade så länge.
Men det som övertygade mig att kasta mig in i
det som visade sig vara ett frittfall
(nog var jag både för ung och naiv
som trodde att förutsättningarna sade "vänner")
var ett citat.
Citatet hade jag hittat i en bok som lär en att hitta självkänsla
"Man ångrar bara de saker man aldrig gjorde"
(Bullshit)

En söndertrasad amatörpoet är kanske för pretentiös för självkänsla.
Så läste jag
"fyfan vad jag hatar poeter"
och kan inte annat än hålla med!






Fri vers av Cinnika
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-08 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinnika
Cinnika