Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här kanske döden skiljer oss åt

Här kanske döden skiljer oss åt
Om vi vore gifta
Men vi väljer att inte förpestas av giftgasen
Som håller vissa samman
I ett snöre av samband
Svart som skosnörena till dina luffarskor du får skavsår av

Ja visst gör det ont ibland
Och man tror att kroppen brister
Fast det visst bara var mödomshinnan
(jag menar slidkransen)
Och blodet rinner längs med benen
Rött som kärleken sägs vara
Kärleken fläckar mina lakan
Och jag undrar vad mamma kommer säga

Du kanske tycker att tågbiljetten du åkte på till Hultsfred luktar vin
Och att det påminner dig om sommar
Men vin är för jävla äckligt
Får jag älska dig ändå?

Helt plötsligt tar viljan slut
Och vad fan gör man då
Ett ynkligt litet pipande och ett krokigt pekfinger
Jag badar i kärlek

På Jesu tid hade du varit bög
Och jag en jävla hora
Men idag är vi trend
Som en dokusåpa på tv4
Bonde söker fru
Skillnaden är att du inte är bonde och att vi inte tänker gifta oss, förlåt mig

Men du förstår
Jag är rädd för smärtan
Så länge jag inte själv styr knivseggen
Därför frågar jag:
Älskling vill du föda vårt barn?




Fri vers av Cinnika
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-06 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinnika
Cinnika