Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

allt var upp och ner bak och fram och spegelvänt




.ednä ne kcif nakaknap åd negaD

 

Har utvecklat adamsäpple.

lensway-linserna lovade

smaragdögon

men bränner fan värre än wasabi

Ha, julklappsklockan

går igång trots misshandeln

fast baklänges

förstås


\'Och nu kära lyssnare

kommer Carola med sin senaste hit:

MY HORNY NIGHT WITH SATAN!\'

 

 

 

 

                 Jag såg aldrig när du gick

               Någon måste gett dig vingar

 

 

Oändligt långsamt

stillar sig pulsen

lungorna minns sitt uppdrag

och all tid blir spårlös

 


I hörnet

blänker något till

  Jag fattar inte 

Solkatterna dansar precis

lika vackert som igår

men idag

bland skärvorna

av allt

som hitills haft ett samband

 

 

Shit alltså..

Nu fattas bara att planeten byter håll

och Clabbe går vidare från slut-audition

 

 

 

 

 




Fri vers av hallonbåt
Läst 691 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-17 23:05



Bookmark and Share


  Cinnika
Haha, så sjukt underbart!
2006-10-21

  vissla
bokmärker och jublar till denna kaotiska men ordlekande, spetsfundiga dikt !!!
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

hallonbåt
hallonbåt