Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var då, när den gamla solen slocknade och min längtan näst intill bortglömd, som du blev mitt fö

 

 

Det fanns Ett före

det finns Ett efter

men det är tiden där emellan

som verkligen format mig.




Fri vers av hallonbåt
Läst 581 gånger
Publicerad 2006-10-27 23:15



Bookmark and Share


  Propella
Klockrent! Mitt i prick, bulls eye och allt annat - det här är ett stjärnskott!
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

hallonbåt
hallonbåt