Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här vilar en välsignelse av höst

 

Dags för kvigor att vända inåt

dags för sinnen att gå till ro

träd klär sig åter i gyllne skrud

Hösten till ära

 

Och jag dansar

bland löv och kastanjedoft

till toner av en sommartrött syrsa

när solens strålar än en gång

söker värma den jord han älskar så  

 

Tiden är nu

 

kraften lever än

den ska bara vila ett tag

så att året får behålla växling

och flyttfåglarna kan vända hemåt

 

Tiden är nu

 

den är

för dig

 

*

 

 




Fri vers av hallonbåt
Läst 541 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-15 18:22



Bookmark and Share


  Vind
"Dags för kvigor att vända inåt" Härlig okonventionell inledningsrad. Bra fortsättning med, för den delen.
2006-10-27

  vissla
Du blir bara bättre och bättre söstra mi.
2006-10-15

    Morbide
den är mäktig på något sätt. :)
2006-10-15
  > Nästa text
< Föregående

hallonbåt
hallonbåt