Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*




Om du vetat från början vad orden i den där Bob Dylan låten egentligen betydde..

 

 

Och

Om alla våra kommande 

månskensnätter

Med jasminté och pepparkakor

då orden sinade och andra sinnen

fick ta över.

Att det skulle sluta

med en tidig askgrå februarimorgon

långt innan Bonnie börjat gny

undrande varför husses dörr

varit stängde hela natten.

Då det plötsligt slog dig

att hon som låg så nära intill

småpratandes i sömnen

och med håret fullt av kärlekstovor

inte längre var den du ville andas i takt med

 

Om du hade vetat

(vad orden betydde)

 

Hade du då smekt mig len igen

när mina knotterhud inte längre gick att dölja?

 

 




Fri vers av hallonbåt
Läst 544 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-11 23:08



Bookmark and Share


  Propella
Jävlar.


Den här gick rakt in i mig och la sig tillrätta.

Som en stjärnsmäll i mellangärdet.
2008-06-27

  katastrofromantiker
Jaaa... sorglig men fin. Och enkel.
2007-01-12

    ej medlem längre
Den tog inte! *S*
2007-01-11

    ej medlem längre
Gu så bra!!!!
En femma och ett bokmärke direkt!!
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

hallonbåt
hallonbåt