Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*        *        *        *        *


Spåren (efter dig)

 

 

sjumiljoner höststormar viner runt mitt skrivbord

och tillslut slår bordslampan i golvet

Jag lutar mig bakåt 


kan bara se på

när filofaxens välfyllda sidor virvlar i väg utom räckhåll

 

 

Någon skulle kanske sett en sorts symbolik i detta

mitt nogrant planerade liv

I total upplösning

 

Men frågan jag fortsätter att ställa mig är:

hjälper det att stänga fönstret

eller kommer vinden leta sig in ändå?

 

 

så jag sitter kvar

och väntar på ett riktigt tecken.

 

 

 

*




Fri vers av hallonbåt
Läst 520 gånger
Publicerad 2006-10-27 21:43



Bookmark and Share


  Malina
Fint och lekfyllda ord.
Bra pauser, perfekta rättare sagt.
Nu när jag läste en gång till för att återuppliva känslan upptäcke jag. att det är så jag känner mig, fast med ord inlindade i fins skrivande. Jag vet inte!
Men jag gillar ditt skrivande
2006-12-10

  vissla
så jag sitter kvar och väntar på ett riktigt tecken

log när jag läste det

dråpligt och sådär täppas fogelbergshumoristiskt
underfundigt och torrt med en stilpoäng
som äh jag vet inte... det är hur som helst bra och fångar hela dikten i övrigt....
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

hallonbåt
hallonbåt