Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste hjälpa mig

Ett par glittrande siamesögon
Och en strimma på hakan
Ett yrväder stöter på något trassligt
Och är såklart nära på att trassla in sig i det
(Typiskt mig)

Du skakar om min värld
För dig verkar det så enkelt
Du drar enkelt undan mattan under mina fötter
För att se att jag inte är så stabil som jag vill framstå
(Totalt genomskådad)

Såklart jag blir nervös
Det kommer ju så förbannat plötsligt
Såklart jag vill byta samtalsämne
Det går inte att gömma sina brister när man blir överrumplad
(Tro mig jag är full av dem)

Jag önskar jag kunde göra dig något vackert
Men något inom mig har blivit väl gömt
Jag skulle vilja leta reda på det
Men orkar inte rota igenom min själ ensam
(Du måste hjälpa mig)




Fri vers av Cinnika
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-20 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinnika
Cinnika