Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom berget

bortom berget
finns en plats i mitt hjärta
en plats som bara är min
en plats som ger mig kraft
en plats som
jag önskar jag var på nu

tar mig inte dit
inte nu
kanske aldrig mer

men ännu längre bortom bergen
där finns en plats med
dit tar jag mig
frågan är bara när




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-16 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna