Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mandelträden

När mandelträden blommar vår efter vår
Då känns hoppet nära
När jag varje dag ur sängen går
Mina ben min kropp kan bära

Framtiden bärs av positivt tänk
Det negativa bryter oss samman
Kan vi skapa en mänsklig länk
Och leva i fröjd och gamman

Det är vi som fyller profithungrigs börs
Det är vi som gör dem rika
Men kanske i framtid vi våga och törs
De rikas plånbok svika




Fri vers av Ove Aronsson
Läst 391 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-16 14:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, låt oss hoppas!
En sån skön,
uppmuntrande text!
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ove Aronsson
Ove Aronsson