Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu ska ni få höra

nu
ja nu ska ni får höra sa
kärringen och stövlade in
ja hon bara dök upp
nu ni allihopa ska ni minnsan
får höra
det jag hörde
men vad var det jag hörde
hm
jo

jo så här var det

"ju mer vi är tillsammans
tillsammans ju gladare blir vi då"

jaha nähä
"ju mer vi skiver tillsammans
tillsammans ju klokare blir vi då"

men...
"ju mer vi älskar tillsammans
tillsammans ju bättre mår vi då vi två"





Fri vers (Fri form) av Sabina "ops"
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-16 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna