Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor i dina händer


Liten flicka söker
kvinnlig spegelbild

Den försvann någonstans
Tonade liksom bort
då när minnena pulserade fram
ur den uppspruckna huden

Hon famlar nu förtvivlat
i operationssalssken

Den döljs av grova händer
på sin väg

över barfotafötter


upp för skrubbsårsknän


under bomullskjol


På sin väg
för långt

Liten flicka gråter
vuxen kvinnas tårar
Blåvita kristaller
över det som blev
Över det som aldrig fick bli

Över det


som ännu är




Fri vers av HQ
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-16 19:14



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
som sagt; lysande! De 2 första raderna och "Liten flicka gråter
vuxen kvinnas tårar" är bara brutalt välfångade... var tvungen att tillägga det. =)
2010-02-26

  Staffan Welroos VIP
fantastiskt bra! grymt...
2010-02-21

  RosaFlugSvamp
bra skrivet!
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ