Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...på ett glittrande hav i solen


Likt en segelbåt i stilla bris


Jag orkar inte tävla
längre
Orkar inte klättra högre
bara för att falla hårdare

Du får gärna vara bättre
bara du respekterar mig

Jag bryr mig inte om dina spel
bara vi följer samma regler

Du får gärna gå om mig
men ge fan i
att försöka gå igenom

Det kommer så många moln för solen
om man inte ser upp
och min hud är blek som den är
utan din skugga

Jag planerar inte att följa dina fotspår
så det är meningslös
att du lägger ner så mycket tid
på att försöka göra avtryck

Jag menar inte att jag redan nått fram
men min framtid drivs inte av dig
Jag driver själv
Jag driver fritt

Spring du bara


Jag driver fritt




Fri vers (Fri form) av HQ
Läst 447 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-18 18:41



Bookmark and Share


  Sarabrina
Applåder Hanna! Mycket talande text! Bokmärker denna, bravo!
2013-08-27

  Ulf D VIP
Den är är bra, den är om det vi formas till och lär oss där vi går att välja vår egen väg och att bli en tydlig röst på den vägen. Detta kan ingen i längden hindra. Att befinna sig på ett hav där det mojnar och det är strömmarna som för oss vidare, men de syns inte lika tydligt i seglen.
2013-04-25
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ