Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläckfyllda lungor

Det är tungt att andas
med bläckfyllda lungor
men jag gör det ändå
i ett fåfängt försök
att behålla anseendet

För
det föll ett mörker över gatan idag
Det föddes ur mina artärer
När saltvattnet spränger cellerna
pressas det svarta ut ur porerna
lägger sig som ett sidenmatt täcke
över verkligheten

Luft
jag vill bara så gärna
få luft

Alla eventuella högre makter
ska veta att jag verkligen
kämpar emot
Är så rädd för att du ska missförstå
men kanske än räddare
för att du ska förstå

Förstå att det bor en skugga i mig
att jag inte är perfekt
när lamporna släcks
mitt under dygnets
ljusaste timmar

Jag vill ju så gärna vara perfekt
i dina ögon
men det är så svårt att andas
men bläckfyllda lungor




Fri vers av HQ
Läst 526 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-30 20:44



Bookmark and Share


  genni
Alltid så vackert skriftat, var är du min vän, jag saknar dig här! kram
2014-08-30

  aol
underbart spännande text,
2014-01-30

    Wewill
Underbar text, gillar : jag vill så gärna få luft.
2013-09-10

    Dan Myrbeck
Spännande tankvärd
och underbar ... !
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ