Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akut fosterhemsplacering

Vet inte hur jag kom hit

Vet inte hur länge jag ska stanna

Min bror och jag i samma rum
som flera andra barn

Natt
Mörkt

Jag är vaken

Jag vakar
i mörka natten

Stora hundar skrämmer mig

Får mjölkchoklad att dricka
Fostermamman tar varmvattnet
direkt från kranen

Ingen talar till mig

Jag låser in mig på toaletten
Skriver
Brev
Till en vän alltför långt bort




Fri vers av Amorina
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-16 20:34



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
barn i den mänskliga diasporan - fångat med djup
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina