Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk er en sajt där ALLA trivs, där ALLA kan skriva utan att få fula tillmälen eller snusförnuftiga pekpinnar, vilken DRÖM !


Poeters Drömvärld !

En sajt
där INGEN
sitter "tajt"

En sajt
där INGEN
behöver ta
en "fajt"

En sajt
där alla
kommer att
palla
och FRITT
få uttrycka
sina känslor
eller
åsikter
utan
"mörkermän"
som
"skymmer utsikten"

En sajt
där ORDEN flödar
och INGEN som
med dessa
"dödar"
Respektfulla
kommentarer
med vänliga
justeringar
INGA "drapor"
INGA
"falska Bulvaner"
som missbrukar
vår sajt
INGA
"Charlataner"
som
nästlar in sej
förpestar
var "night"

En sajt
med Sprudlande
Skaparkraft
som,riktigt,
frambringar
Ordens "saft"
Experimenterar !
Saluterar !
Honorerar !
Vibrerar !
Fabulerar !
Fantiserar !
Kritiserar (konstruktivt) !
Kanoniserar !
Propagerar !
SÅ , DÅ det fungerar...........

---





Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-16 21:28



Bookmark and Share


  Eduardo
skulle också uppskatta en sådan sajt (med konstruktiv kritik framför allt)... säg till när d dyker upp ngn :-)
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska