Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Ingemar Andersson, Katrineholm 2010


Zebran

Zebran cipramilar för att undfly
krokodilens tårar.

Agendan ligger och vrider sig
sömnlös som en arbetslös reporter
som slutat leka discjockey
fram på småtimmarna.

Kyrkoherden tar tempen
på sakristians malätna mässhakar
Ett försök att undkomma tiden
som utan tillstånd
parkerat på vederbörligt avstånd.




Fri vers (Fri form) av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-16 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm