Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Ingemar Andersson Katrineholm april 2021


Vaccinatrisen

Vaccinatrisen bär en regnrock
vaxad så att kroppen täcks
utom huvudet
och benen
som vaxats
av helt annan anledning
- dock utan att ge tillräckligt skydd
mot regn eller smitta.




Fri vers av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 128 gånger
Publicerad 2021-04-08 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm