Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Ingemar Andersson december 2020


Polcirkeln

Poolcirkel
kallas den badandes fridszon
okränkbar
för allt utom vattnet
vars smekningar
inte kan förbjudas.

På Bikiniatollen smeker
radioaktiviteten
badande kvinnor
vare sig de vill eller inte
Vad bryr sig strålning om förbud?




Fri vers (Fri form) av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 116 gånger
Publicerad 2020-12-17 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm