Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Ingemar Andersson, Katrineholm 2009


Världens tidsordning

Världen består av en tidsordning
sovande på moln av papier maché
Ögonen fäller bittra droppar
spetsade med Gauffins blandning
– ett preventivmedel mot fasta rutiner
– mot att fastna i klistret
i förtid.

Världen besparar sig inte.
Gör jag det?




Fri vers (Fri form) av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 216 gånger
Publicerad 2010-02-16 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm