Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Ingemar Andersson, Katrineholm 2010.


Lidandets fråga

Att älta eller ta på allvar
Det är lidandets fråga
Förnekandet är smärtans kusin
och djävulens bror
Uthärdandet
är möjligen Kristi tjänare
för den som vet.




Fri vers (Fri form) av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-16 22:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet..
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm