Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntans besked

sitter och väntar
denna väntan
som kryper i hela kroppen
en väntan som
drar ut på tiden

-Sabina nu kan du komma
tittar upp och reser mig
och följer med
"The boss" väntar mig
han kommer mot mig
kramar om mig
och jag brister i gråt
-såja säger han
detta samtal var inbokat för länge sen
vet vad det handlar om
hör hur han pratar och pratar
hör men ändå inte
vill ut
vill inte vara där
reser mig och säger
-måste hem
-men säger han
-måste ut
måste härifrån
han stoppar mig inte
jag rusar ut
ut från denna byggnad
vill bara hem
vill ingenting bara hem




Fri vers (Fri form) av Sabina "ops"
Läst 145 gånger
Publicerad 2010-02-17 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna