Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, jag är bara positiv till funk

Och det märker jag som bäst när jag bara hänger med i rytmen och i takterna
Bara gungar med
Plus att båda benen mina då bara studsar upp och ner
Ja, det blir en jäkla fart på dem
Och när jag då helt plötsligt märker att jag står och dansar så kan jag inget annat än att le
Le åt mig själv
och le åt alla som tittar åt mitt håll
Och som från ingenstans så brukar jag mitt i låten helt plötsligt bara göra en nätt liten piruett
Och vart den kommer ifrån har jag ingen aning om
Jag vet inte
Har inte den ringaste......
Inte mer än åt det här sköna gunget så kändes det bara rätt
Ja, för som oftast när jag bara snurrar till på stående fot
så känns det i alla fall inte fel….

Ja, jag är bara positiv till funk

Punk?!
Nä, punk kan man väl inte dansa till heller,,,,?!
;)

Ken Cassel
17/2-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-17 13:25



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, funken fungerar bra för gig kan jag lugnt konstatera således då
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel