Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett annat perspektiv

Jag har väntat. Och väntat.

Funderar ibland på om du är värd väntan.
Inser snabbt att du är det.

Vill inte vänta längre.

Inser att jag lurat mig själv. Väntan har varit förväntningar.
Det får vara slut med det nu.

Det är ett enkelt beslut.

Du finns ju där.
Och något mer behöver jag inte.




Fri vers av Hedwig Augustus
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-17 13:37



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Slutraderna: "Du finns ju där.
Och något mer behöver jag inte."
gillar jag - välfunnet!
2010-04-10

  Mr Lindemann VIP
Att bli väntad in i av den andre som inte motsvarar förväntningar

Den som så ger upp i ett nu och blir fri från den andre du

är du
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Hedwig Augustus
Hedwig Augustus