Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När nästa steg känns tungt


Mötet

Dags för ett möte med mig själv.
Har aldrig varit det förflutnas fånge. Kanske nuets?

Ser till att göra det jag är rädd för.
Ser till att styra upp det nu.

Lättad lämnar jag startblocket.

Vet att jag återvänder snart.
Bokar in ett nytt möte med mig själv.




Fri vers av Hedwig Augustus
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-28 12:25



Bookmark and Share


  Quasimodo
Starkt för meningen att våga möta sig själv, för att kunna möta tillvaron!!
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Hedwig Augustus
Hedwig Augustus