Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans därute..

Min själ har gett sig ut på jakt.
Kan inte kontrollera dess framfart.

Fångenskapen har tärt på mitt inre.
Har levt i total förnekelse.

Tiden är inne.

Jag är naken.
Jag är sårbar.
Jag är beredd.
Jag söker.
Jag längtar.
Jag kommer att finna.

Hoppet? Lusten?




Fri vers av Hedwig Augustus
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-19 00:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt, vackert..och hoppfullt
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Hedwig Augustus
Hedwig Augustus