Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionen

Jag trodde inte; jag visste, jag kände, jag såg.
Jag frågade dig.

Du trodde inte; du visste, du kände, du såg.
Men du hade inga frågor.

Jag fick inget svar. Så nu vet jag, nu känner jag, nu ser jag.

Vad ont det gör.




Fri vers av Hedwig Augustus
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-08 18:36



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Inte illa således då
2010-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Hedwig Augustus
Hedwig Augustus