Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bland många, men den här är Väldigt Speciell....


Två-åring avled - En tragedi i det sönderfallande folkhemmet.....

Han var bara två
en av de små
liten och
försvarslös

Hans blindtarm
var brusten
men läkarna
missade
försent de
såg det
livet han
miste
tragedin blev
fullbordad
nu blev han jordad
hur KUNDE de
bomma ?
en SÅ vanlig
åkomma !
Har själv haft
ett"blindtarmslarm"
för länge
sedan
Det tog en
timme
om jag har rätt
minne
ett snitt nära
buken
en tarmbit
togs bort
bara lite
sjuk se´n
frisk inom
kort
förstår ej
fadäsen
från
"AT-läkaren" (¤) (?)
Borde bli åtal
för det är
ej
normalt
att missa detta
"grovt dödsvållande"
i detta
"förhållande" !

(¤)= AT-Läkare= Läkare under utbildning, ej färdig läkare..

--





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-17 15:01



Bookmark and Share


  Mats Henricson
och VÄRRE kan bli, hörde på nyheterna att Regeringen Reinfeldt vill TA BORT både åtgärderna "Erinran" och "Varning" gentemot felande läkare !
VART är Sverige på väg ? Ska "Bananmonarkin" bli ett faktum ! ?
2010-10-31

  Larz Gustafsson VIP
Ofattbart! Skandal!
En ännu större katastrof är de hundratusentals ofödda barn som varje år mördas av läkare.
2010-02-17

  Uppfångad
Ett smidigt sätt att hänga med i vad som händer!
Bra skrivet
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska