Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar Av Guld

Du var en ängel som fick vingar

Vingar av guld

Himlen väntar på andra sidan

På andra sidan

Om jag kunnde

Om jag fick

Skulle jag ge hela världen till dig


Jag kunnde inte

Sår dom läker med åren

Lev inte i det förflutna

Ärren blir kvar

Ett är ditt

Du är en bit av mig

En bit jag aldrig glömmer


 




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 340 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-18 20:20



Bookmark and Share


  Freeman
åh, jag undrar vad som fick dig att skriva denna...den är underbart vacker.
2010-03-07

  kråkan VIP
Mycket fin! tack:)
2010-02-19

  kärleks ängel
underbar!
2010-02-19

    Herr Ångest
Stillsamt men ändå känslosamt.. Bra.
2010-02-18

    J. Herward
det bildas en form i mitt inre jag tror jag ser evigheten :)
2010-02-18

  Emme VIP
Jättefint....
2010-02-18

    Nicklas VIP
Oerhört vackert.
2010-02-18

  poetlinan
Detta var så fint! Jag blir rörd. Vackert rörd
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel