Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli någons någon



Betyd något för någon


Var någons anledning till skratt


Bli någons anledning till att kliva upp på morgonen


Bli någons någon




Fri vers av Poson
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-17 19:12



Bookmark and Share


  Anjeska
Ja det är betydelsefullt!
2010-02-24

  coleve
fint skrivet
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson