Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvekar

Du skriker att du vill dö




Men när du står med kniven i din hand




Tvekar du




Du tvekar för att hur mycket du än hatar livet




Älskar du det ändå




Fri vers av Narcissia
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-17 20:07



Bookmark and Share


  Uppfångad
Och oj,

bra skrivet du!

Fångat stor del av livet i liten text, imponerande
2010-02-17

  Uppfångad
Som det alltid är,

tur det!
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Narcissia
Narcissia