Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta

i mitt hjärta
finns oläkta sår
sår som aldrig läks
dom rivs upp
om och om igen
men finns en vrå
i mitt hjärta
som inte har sår
en plats som
jag laggt mina minnen

minnen av allt det underbara
jag varit med om
minnen som jag kan
plocka fram
untan att det svider
eller hugger till
i mitt hjärta
minnen som gör
mig varm
och lycklig




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-17 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna