Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skurade trägolv



Skurade trägolv
Luktar såpa
Luktar rent

Ren såpa
Ren sopa
Ren skura

Friskt
Känns som ”icke kemiskt”
Känns som naturens eget

”frisk och rent”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-18 01:28



Bookmark and Share


  anits VIP
ja, doften av såpa, är underbar,
minns mormors golv som skurades
med såpa
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO