Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer mig bort

drömmer mig bort
bara för ett tag
blundar och jag är
där jag älskar att vara
där är jag fri
fri som en fågel
flyger fritt hit och dit

ialla fall är känslan jag har inom
mig fri och lätt
solen värmer
vattnet glimmar
glittrar lockar
min egen strand
ingen annan där
tar av mig
vinden smeker mitt hår
smeker min nakna kropp
på väg ner i vattnet
dyker ner under vattnet och bara njuter

tar mig upp från vattnet
vatten droppar rinner
kittlar min nakna kropp
lägger mig på bryggan
låter solens strålar torka min kropp
sommnar till
vaknar av att solen gått i moln
tittar upp
solen skiner
men en man står nära mig
våra blickar möts
en gnista tänds
en glöd så het
han kommer i mot mig
ställer mig upp
det slår gnistor glöd heta
han tar mig hårt i sin famn
och vi kämpar att släcka denna eld
vi har inom oss
den flammar upp hela tiden
när solen gått ner börjar den avta lite

mmmm vill drömma mer
sommar vatten värme
och en man
en man som tar för sig
mmm




Fri vers (Fri form) av Sabina "ops"
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-18 02:41



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Härligt..En dröm som har det mesta en sommar kan bjuda på.. Bra..
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna