Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje

Visualisera

Se framför dig

En stel miljö

Sviktande underhållning

Sömnpiller

Allt är avslaget

Du vill därifrån

Halt!

Vänd blicken

Mot dig själv

Du skall klandras

Skapa

Glädjen är din

Underhållningen likaså

Du kan själv framkalla glädje

I varje situation




Fri vers av Blidsberg
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-18 13:08



Bookmark and Share


  karenina VIP
det är det som är det stora och häftiga - vi själva kan bestämma hur vi vill må och känna, och vart vi därmed är på väg
2010-02-21

  kråkan VIP
Jo...e la så..jobbigt bara att man måste ta det där ansvaret själv jämt!:) bra skrivet..tack
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg