Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkapsla det ögonblick som vänder

 

 

 

 

 

Kelly´s blues når inte fram

Det är ett ljus som fyller ögon

För ännu en gata att vända till kaos

Jag har glömt hur man pratar

Men inte hur man en fitta matar

 

 

Gula foton i en tummad Månpocket

Ögon i ökensand figurerar här

Med en uppbarelse tillgiven oss

I tiden för att spela ett spratt

För inte fan sov någon alls inatt

 

 

Vi slår på trummor, vi höjer upp skyn

Spöken exploderar inte här på helig jord

Jag reser inte förrän eldskriften syns

Så om du inte kan springa, kom

Dröm trots allt att det är vi mot dom

 

 

Vi är som födda att vara i ständig karaktär

"Lovers, thieves, fools and pretenders"

Så regissera ömt utlevelsen till intimitet

Min tilltro är till en hög häst som skenar vilt

Dessa är enbart ögonblick som du förspillt

 

 

 

 




Bunden vers av theperna
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-18 14:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
eftersom fitta, fittja betyder våtmark
kan man lätt tänka sig att det är där
som hjortonen återfinns,
för en prinsessa eller sagans prins
2010-02-18

    Melona
helt jävla underbar poesi!

tack!
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna