Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRNAN



Innanför det hårda, det svårgenomträngliga
i mångcirklade årsringars gömma
bakom rännilars sav
av honung och malört
där, innerst inne i det djupt fördolda
ligger kärnan orörd
i väntan att dess doft av brännbart ämne
skall sippra ut i ett hjärta
ristat med en dolk av kärlek





Fri vers av Kristina E. Bohlin
Läst 254 gånger
Publicerad 2010-02-18 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristina E. Bohlin