Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INFÖR RÄTTA



Fin och ren uti fracken
du spatserar och knycker på nacken
konverserar om det mesta
anses som en bråkstake av de flesta
du briljerar med många konster
är känd som ett riktigt monster
Mången sömnlös mor dig om natten begråter
att du hennes unge tog, hon ej förlåter
Vem ställer upp till ditt försvar
när du ställs inför rätta
för det vet alla och envar
hur det känns , när vi ej är mätta
Du kära, vackra skata
som människor hatar
bry dig ej om vad de pratar
- med stekta kycklingar, de sina ungar matar






Fri vers av Kristina E. Bohlin
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-12 20:31



Bookmark and Share


    aletheia
väldigt tänkvärd och underbart språk! :)
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Kristina E. Bohlin