Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOLIAT




Så stor och stark
är Goliat i livet
går omkring på säker mark
tar allting för givet

Känner ej liten och svag
som med gungfly under fötter
trevar sig fram, dag för dag
fastän han ständigt trött är

Trött på att plågas och pinas
av ångestens kval
trött på att förtvinas
av allt likgiltighetstal.




Bunden vers av Kristina E. Bohlin
Läst 245 gånger
Publicerad 2010-04-11 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristina E. Bohlin